Over Curaçao

Beste hotels Curacao

Weinig vakantiebestemmingen spreken meer tot de verbeelding dan Curacao. Niet alleen Nederlanders komen hier graag, maar ook in andere landen staat het eiland bekend als een tropische paradijsje in de Caraïben, met name voor duikliefhebbers. Het weer is dan ook heerlijk, de stranden zijn witter dan wit en de watertemperatuur is fantastisch. Dan zijn er ook nog eens prachtige koraalriffen en is de zee zeer helder, wat het tot een walhalla voor duikers maakt. Bovendien is de sfeer is er heerlijk relaxed en de natuur prachtig, dus wat wil een vakantieganger nog meer?

In ieder geval een ding: een fijne accommodatie. Die zijn er in overvloed, dus opzich is dat geen probleem. Maar als je hier toch bent is het misschien wel leuk om het paradijselijke gevoel helemaal af te maken en te verblijven in een absoluut tophotel. Welk hotel kan je dan het beste kiezen? Om op deze vraag een antwoord te geven hebben wij een overzicht gemaakt van de beste hotels van Curacao.

Santa Barbara Beach and Golf Resort Het Santa Barbara Resort is pas geopend in 2010, maar heeft een sfeer van klassieke luxe om zich heen hangen. Het resort beslaat zo’n 11 hectare tussen de prachtige Caraïbische Zee en de Spanish Water Bay waar een bezoeker zich voelt als in een geheime oase. U kunt hier dineren met de branding van de azuurblauwe zee als uitzicht, relaxen rond het zwembad en elke avond kiezen uit een van de 3 uitmuntende restaurants. Dan zijn er ook nog de spa van zo’n 500 m2, een fitness centrum, 4 tennisbanen en een wellness-salon, en kunt u als kerst op de taart golfen op de 18-holes Pete Dye Golfbaan. Livingstone Curacao Het Livingstone Curacao is weer heel wat anders. De gebouwen van dit resort zijn namelijk vormgegeven in de lichte, kleurrijke koloniale stijl die ook Willemstad kent, waarmee de sfeer er vrolijk en licht is. Het complex is zeer groen en licht direct aan het strand, terwijl er ook kan worden gezwommen in het privé-zwembad. Bovendien is de ligging ideaal. Zo is het Jan Thiel-strand - vaak genoemd als mooiste strand van Curacao - op loopafstand, ligt Willemstad op 7 kilometer en bent u met een mountainbike-tocht zo in de prachtige natuur van het eiland.

Baoase Luxury Resort Waar de sfeer van het Santa Barbara resort kan worden omschreven als klassieke luxe is het Baoase Resort eerder een boutique hotel met een bijzonder design. De verschillende huizen en villa’s op het terrein worden omgeven door privé-zwembaden, een prachtig mooie tropische tuin en de blauwe wateren van de Caraïbische Zee, terwijl er op steenworp afstand schitterende, kleurrijke koraalriffen te zien zijn. Het resort ligt ten zuiden van Willemstad en de winkels van Punda zijn niet ver weg. Ook op sportief gebied is er van alles te doen, varierend van duiken tot vissen en van watersporten tot zeilen. Onze favoriet

Top 0 lastminutes in Curaçao